Sekretess och säkerhet 

Hallandstrafiken AB arbetar för att din integritet skall vara skyddad när du använder dig av våra tjänster. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas.

Personuppgifter 

Vi tar ansvar för alla personuppgifter, som t.ex. namn, adress och födelsedata, som du lämnar till oss. Hallandstrafiken följer och hanterar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Varför samlar vi in uppgifter? 

För att vi på ett tryggt sätt ska kunna kommunicera med dig och erbjuda personliga tjänster och fler möjligheter att skapa en bättre resa behöver vi säkerställa att det är rätt person vi kommunicerar med. Genom att ange ditt personnummer, kan du känna dig säker att ingen annan registrerar sig som dig. Efter att du registrerat dig med personnummer får du ett brev med bekräftelse hem till din folkbokföringsadress. Genom att du registrerar dig på Mina sidor kommer du i framtiden att få personliga nyhetsbrevsutskick. Om du inte längre vill ta emot dessa kan du i mailet klicka på en länk som avregistrerar dig från nyhetsbrevet.

Kan jag ta del av det som är registrerat om mig? 

Du kan alltid själv kontrollera vilka uppgifter du har lämnat under "Min profil" på Mina Sidor. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kan när som helst kräva att bli avregistrerad. Du kan kontakta oss antingen per brev till Hallandstrafiken AB, Box 269, 311 23 Falkenberg, ringa vårt kundcenter på 0771-33 10 30 eller mejla minasidor@hlt.se

Vem får tillgång till uppgifterna? 

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part. Dina uppgifter använder vi för att utveckla våra tjänster och långsiktigt göra resan bättre för så många som möjligt. Alla dina uppgifter behandlas konfidentiellt, vi har ingen anledning att lämna ut dessa, och kommer aldrig att göra det.

Hur skyddar vi dina uppgifter? Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust, manipulation eller obehörig åtkomst. Vi anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen.

Länkar 

www.hallandstrafiken.se kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller länkarna för erbjudanden eller för att bistå med ytterligare information.